Tisztelt Hölgyem, Uram!

Szeretettel köszöntjük honlapunkon a gerendaházak , készházak és a faépítészet világában.

Az Ubrankovics Kft 1990-ben alapított faipari családi vállalkozás. Meghatározó tevékenységünk a hagyományos boronafalas gerendaházak gyártása, a nagypaneles technológiával gyártott energiatakarékos készházak és a szabadtéri faépítészet Cégünk 2004-ben Magyarországon elsők között állított üzembe e feladatok megoldására CNC technológiát, a svájci Krüsi AG Krüsimatik G1 típusú megmunkáló központját.

Készházaink nagypaneles előszerelését a német Weinmann GmbH ácsmester asztala segíti Számítógépes gyártásterveink a német Ditrich’s szoftver támogatásával készülnek.

2011-ben a hazai gyártók közül elsőként kaptuk meg, az Európai Műszaki Engedélyt ( ETA – 11/0279) , a Holzforschung Ausztriától , az Eu egyik legismertebb minősítő intézetétől.

Termékeinkben a hagyományok tisztelete ötvöződik a mai kor technológiája adta lehetőségekkel és elvárásaival. Erdész-faiparos-építészekként kiemelt figyelmet fordítunk a környezettudatos, természetes alapanyagokat használó, hagyományos értékrendet képviselő faépítészeti megoldásokra.

Megrendelőink elvárásainak  minőségi alapanyagokkal, kimagasló gyártástechnológiával, lelkiismeretes munkával és európai minősítésekkel teszünk eleget!

Rólunk írták:

Rólunk mondták:

Egy igazi otthon

Úgy őt évvel ezelőtt figyeltünk fel először a gerendaházakra. Nagyon tetszettek, bár akkor még nem is gondoltuk, hogy nekünk valaha is lesz, de elkezdtünk róla olvasni és utána járni, hogy még alaposabban megismerjük. Aztán minél többet megtudtunk róla annál inkább tetszett, végül meggyőződésünkké vált hogy nekünk gerendaházunk lesz! Nagyon sok kivitelezőt felkerestünk, az egész országban sokfelé láttunk épülő gerendaházakat, megismertünk technológiákat. Ötéves tanulási folyamat volt ez, kerestük a legjobbat, aki felépíti majd az otthonunk. Közben megvásároltuk a telket ebbe n a nyugalmas kis faluban, és végül döntöttünk, hogy az Ubrankovics Kft.-vel fogjuk megépíttetni a házunkat. Utólag látva ez nagyon jó döntésnek bizonyult. Csak >szuperlatívuszokban< beszélhetek róluk, mert nagyon szép munkát végeztek, egy profi munka, ahogyan az otthonunkat elkészítették. Nagyon örülök, hogy mellettük tettük le a voksot.

Tóparti romantika

A Tolna megyei faluban egy horgásztó partján, a domboldalban ékeskedik egy takarékos gerendaház, amely remek példa arra, hogy egy családi ház kapcsán nem mindenáron kell nagy terekben gondolkodni, kisebb területen is hiányérzet nélkül megvalósítható egy kellemes otthon.

Menedék ház a hegyek között

A minőségi alapanyagokból, komoly szakértelemmel és gyorsan elkészített gerendaház nagy örömöt okoz gazdáinak. Elmondásuk szerint hegytetőn, fenyők közt, fenyőházban lenni az igazi pihenést jelenti számukra.

Tündér palota a nyugdíjas évekre a soproni Lővérekben

Nyugdíjas korunkra ez lett a tündérpalotánk – meséli Magdi a háziasszony. –Végig törekedtünk arra , hogy minden igényes és szép legyen. Nagyon szeretjük új otthonunkat, itt alapvetően melegebb, kellemesebb érzete van az embernek.

Szolgáltatásaink:

TANÁCSADÁS

tanácsadás

- minden, ami a faépítészettel kapcsolatos

TERVEZÉS

tervezés

- építési engedélyezési tervek készítése, statikai tervezés, gyártástervezés

GYÁRTÁS

gyártás

- faszerkezetek eleminek üzemi előregyártása

SZÁLLÍTÁS

szállítás

- gyártott termékek helyszínre szállítása, esetleges daruzás

ÖSSZEÉPÍTÉS

összeépítés

- a megrendelő által kívánt készültségi szintre

kisalföld presztízs-díj

© 2022 Ubrankovics.hu | Minden jog fenntartva | Adatvédelem

Feki Webstudio @ 2012 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás