Természetes szigetelések

STEICO innovatív építőanyagainak kiválóak úgy hő-, mint hangszigetelő tulajdonságai. Felhasználásukkal jelentősen csökkenthetők az energiaköltségek.

Természetes szigetelések

Kivételes szigetelési tulajdonságaiknak köszönhetően lakásainkban egészséges mikroklíma uralkodik, komfortérzetünk nagyon jó.

Az Isocell egy olyan papíralapú hőszigetelés, melyet környezetbarát módon, napilapok hulladékpapírjából újrahasznosítással állítanak elő.

Az Isocell egy olyan papíralapú hőszigetelés, melyet környezetbarát módon, napilapok hulladékpapírjából újrahasznosítással állítanak elő.

Természetes szigetelésekTermészetes szigetelések

Az Isocell befúvási technológiával a szigetelés hézag- és vágásmentes lesz. Alkalmazható új épületben, felújítás során, alacsony energiafelhasználású vagy passzív házaknál, ferde tetőben vagy zárófödémben.

Tulajdonságai:

- kiváló hőszigetelési érték
Résmentes befújhatóságából adódóan, egy hőhídmentes egységes szigetelő réteget képez, mely ezáltal hatékonyabban szigetel, mint a gyapot alapú szigetelések.
A Coloradói Denver Egyetem kísérlete is igazolja:
Két teljesen azonos, az előírásoknak megfelelő könnyűszerkezetes házat építettetek fel ugyanabban a környezetben.
Az egyik épület homlokzatát és padlásterét befújt cellulózszigeteléssel a másikat ásványi gyapottal szigetelték melyeknek az U értéke azonos volt. 3 hét folyamatos mérés után megállapították, hogy a befújt cellulóz technológiával szigetelt ház 26,4 %-kal kevesebb fűtési energiát használ fel, mint az ásványi gyapottal szigetelt épület.

- páraszabályozás
A cellulózszigetelés képes nedvességet felvenni és leadni anélkül, hogy a szigetelőképessége romlana, így igen erősen fokozza a lakásban a komfortérzetet.

- magas tűzállóság és hangszigetelés
A B-2 EN besorolással az egyik legmagasabb tűzállósági bizonyítvánnyal rendelkezik. A hangszigetelés 7 db-el jobb, mint az általános szigetelőanyagoké.

- környezettudatosság
Régóta ismert, hogy jó szigeteléssel nemcsak fűtési energiát takarít meg, hanem a környezetet is kíméli. Már a gyártás maga is tekintettel van az ökológiai szempontokra. Az Isocell papírszigetelés előállításának energiaigénye a megszokott szigetelések előállításának töredéke, a polisztirolénak hatoda, az üveggyapotnak harmada csupán.

Természetes szigetelésekTermészetes szigetelések

A szigetelési folyamat gyorsan és szennyezésmentesen történik ellentétben a hagyományos tetőtéri szigeteléssel.

kisalföld presztízs-díj

© 2021 Ubrankovics.hu | Minden jog fenntartva | Adatvédelem

Feki Webstudio @ 2012 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás